Alla inlägg under november 2017

Av Anki - 17 november 2017 14:55

Började med att sanda och salta. Sen har jag isolerat vattenledningen i garaget, burit in ved, klyvt stickor, satt belysningen i utegranen, torkat golven, tvättat en maskin och bakat två sorters kakor. Och så fick jag ta ut vattenslangen och tvätta Lady som hade grävt i leran så att hon såg ut som en gris. 

Och nu vet jag inget mer än att jag ska skjutsa Pontus och nån fler till stan. 

   

Fågelskådaren har varit i farten   

Av Anki - 17 november 2017 11:30

Underbart att inte behöva känna sig tvingad att åka och väva flera timmar. Har grusat och saltat i backen ner till vägen som var som en isbana. Skulle ha varit spännande att ta sig ner och ev få stopp innan landsvägen....Städat lite och ska bära in ved. Skulle åka till stan men det får vara. Hoppas på bättre väglag nästa vecka. Ska till Timrå sen i kväll om inget oförutsett inträffar. Ev ska jag skjutsa Pontus till stan före.

      

Måste komma ihåg att köpa en saltsäck när jag åker hem i morgon.


Av Anki - 16 november 2017 23:44

Sista infon om Norrhasselvägen. Otroligt halt, bara blankis !! Då hoppas vi att lilla traktorn kommer innan skolbussen och alla ska till jobbet i morrn bitti. 

Själv ska jag sova (hoppas jag) Fick lite sömnenergi från grannsockna nyss   

Av Anki - 16 november 2017 21:52

Vägen har varit skithal hela dagen och nu regnar det och är -1. Tog mig hem nyss men fick ta det himla lugnt. Ser att bilarna kör mer och mer sakta förbi här. Tur att jag inte skulle hem från Timrå vid 23-snåret i kväll då....Men skulle ju så klart gärna ha velat varit där   Kommer hem och så börjar hjärtklappningen..........


Av Anki - 16 november 2017 18:06

Fortsättning på dagen. Den där eländiga duken bara jävlades      Jag läste vävnotan fel m.m Fick utbrott så andarna i kapellet nog höll för öronen.....Kristina skojade och sa att hon hade hört mig när hon satte sig i bilen hemma    . Hade sagt till Pontus att jag skulle vara hemma till tolv. Halv ett ringde han och sa att han var på väg så då var det bara att kasta sig i bilen och åka hem. Klippte honom och så surrade vi lite. När han åkte hem så åkte jag tillbaks upp till vävstugan igen och gjorde klart det sista och städade efter mig. Fy fan vad nice att den är klar !!!! Ringde älsklingen också som var hem en sväng mellan jobb och garaget. Magkänsla.....Eldar och ska åka neröver och ta en fika. Fryser om fötterna så det gör ont i dem. 

Och har sån himla hjärtklappning igen så jag blir orolig....kanske det beror på att jag är trött. Måste vara nåt fel när kroppen blåvägrar att slappna av när jag ligger i sängen. Åtminstone när jag är ensam.......



Av Anki - 16 november 2017 09:14

Åkte bort till Biggan kvart över sju och sen åkte vi neröver. Hennes bil gick för egen maskin hela vägen till Töva. Däremot krånglade Chevan för mig. Ringde   som inte svarade. Kollade alla oljor iaf och hem var det lugnt. Ska kolla motoroljan igen när den har vilat en stund. Och nu ska jag till vävstugan och göra klart innan Pontus kommer hit och klipper sig. Ska äta nåt bara......

Av Anki - 16 november 2017 01:10

Startade dagen med att elda, hämta ved och dammsugning. Sen ringde Kristina och sa att hon var i vävstugan så då åkte jag oxå upp. Vi solvade mattvarpen och började att trä skeden innan vi gjorde kväll. Ulla bjöd på paj och tårta. 

Sen hann jag bara hem så ringde mr X och frågade om jag kunde stå på travparkeringen. Och eftersom love of my life hade funderat om jag skulle komma ut i kväll så tyckte jag väl att det inte var nån katastrof att hjälpa till. Så det blev att frysa i två timmar innan jag åkte till   i garaget. Han bytte broms-oken på min bil och sen åkte vi och Mattias till Max en sväng. Pratade om mina funderingar på vägen.....och sen åkte vi hem till lägenheten. Funderade på att sova över eftersom Biggan fixade hundarna. Men ska åka med henne till Töva med bilen i morgon (idag) bitti så då skulle jag måsta åka hem vid halv sex för att hinna elda och ge hundarna mat och rasta dem. Så det fick bli hemresa i stället. Förmodligen måste jag bogsera henne och det är inget jag ser fram emot, men om vi tar det lugnt så går det nog bra.

Fullspäckad dag med andra ord och nu ska jag sova, det behöver jag.

 


Natti   

Av Anki - 15 november 2017 10:26

 

Svårt att förklara.........  

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2 3 4
5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<<< November 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards