Alla inlägg den 15 juli 2021

Av Anki - 15 juli 2021 21:43

Först in till ortopeden och ta bort gipset. När hon plockade fram kaptrissan fick jag lite panik och när den började mata sig genom gipset frågade jag lite försynt om hon aldrig har kapat för djupt nån gång. Inte än sa hon...........

Sen till röntgen för en belastningsröntgen......som inte var kul alls. Först skulle jag stå på en platta utan kryckor eller nåt att hålla mig i. Och jag fick panik. Sa att jag blivit tillsagd av ortopedläkaren att jag absolut inte får belasta foten?? 

Så de fick gå och ringa en läkare som sa att det måste vara belastningsröntgen för att de ska se....vad?? Jag har fortfarande efter två veckor inte fått veta vilka skador det är i foten. 

När det var klart så säger de att det bara är några bilder kvar. Och visar mig en grej med två avsatser på. Som jag ska upp på och sen ska jag stå på enbart den trasiga foten !! Snacka om kallsvettig.........

Sen tillbaka till gipsmadamen och får ett nytt gips. Det första var felgjort oxå, har man frakturer i en fot så ska gipset fixera tårna så att inte benen i foten inte kan flytta sig. 

Det blev ett vitt gips nu för på ortopeden hade de inget svart? Gipsmadamen sa att det ska synas att jag fått nytt gips.....  Eftersom de hade strulat till det med tider på ortopeden och det inte fanns nån läkare där så ska jag dit nästa vecka. Förhoppningsvis kanske jag får veta vad det är för skador i foten. Eller om det läkt så att jag får börja belasta den??

H-E hämtade mig och skjutsade hem mig. Tackarrr   

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Juli 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards