Alla inlägg den 4 augusti 2021

Av Anki - 4 augusti 2021 23:37

Sov dåligt och vaknade tidigt i morse. Fick i mig en kopp kaffe och det var allt. Tricky att köra i stan men kom in till sjukhuset i tid iaf. Gipsteknikern (en tjej) kände igen mig   Det var du som tyckte att kaptrissan var så läskig......  

Men det gick bättre idag. Sen hämtade hon läkaren. Och han gav mig inte det bästa beskedet. Skadorna i foten är mycket allvarligare än de sa till mig från början. Många småfrakturer med lösa bitar och ett trasigt ligament. Minsta belastning på hålfoten kan orsaka så allvarliga skador så att de måste operera foten. En operation som är så komplicerad att foten ev aldrig blir återställd igen. Jag får belasta foten lika mycket som om jag skulle stå på en skiva husmans hårdbröd utan att den går sönder.......................Och så fick jag en "stövel" som ser ut som nåt ur transformers...........som jag bara får ta av mig när jag duschar. Och det får jag inte göra stående utan måste sitta på en pall, så att jag inte tappar balansen och sätter ner foten. Deppig? Jag? Tre veckor till en gång............De tittade båda två på mig och frågade om jag förstått hur allvarligt det är och att jag måste vara försiktig. När läkaren gått ut sa gipstjejen att det där är en av de bästa ortopeder vi har, så lyssna på vad han säger..........Det jag funderar på är varför man får olika info och varför de inte sa från början hur illa skadorna i foten är.......??

När jag kom ut ringde jag till H-E och grät. Och när jag pratade med honom ringde Helene, så när vi pratat klart ringde jag upp henne. Jag bara grät och hon tröstade............Hon hämtade mig och så åkte vi och åt, köpte kattmat och sen åkte vi till K2. Det blev ju lite tårar där också då. Men av glädje oxå eftersom Kicki talade om att Lars hade ringt och sagt att han förlänger mitt vik. 

Sen i kväll kom Mira och Max hit. Och när vi skulle hämta bärhinkar i gammelhuset så blev vi anfallna av ilskna getingar.....och Max blev biten i foten Svällde upp och gjorde ont men jag hade cortisonsalva som Mira smorde in, och så satte de på ett groblad innan de åkte hem. 

Nu är det väl dags att hoppa i säng snart. Hoppa och hoppa............Rullstolsrally de luxe.........  

Men det finns de som har det värre   

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards