Alla inlägg under mars 2017

Av Anki - 5 mars 2017 18:18

Japp så blev det. Inte mycket till sömn när det inte gick att ligga varken på sidan eller på rygg. På akuten fick jag till svar att avvakta till måndag morgon om inte allmäntillståndet blev påverkat? Tycker nog att det är det jag men, men.......Hittade en ask med diklofenak och nöden har ingen lag. Orkar inte ha så himla ont. 

I morgon är det dessutom vävmöte och jag som ska fixa fikat och så är det jag som ska städa. Känner mig inte ett dugg motiverad att baka..........Städa kan jag ju göra nån dag till veckan i alla fall.

Av Anki - 5 mars 2017 00:02

När man mår så himla dåligt och har ont så att man inte vet vad man gör snart, och samtidigt är livrädd för att ringa till en läkare. Såå himla rädd att det är mer cystor....... i morgon ska jag ringa till akuten......tror jag....Blev bjuden på jättegod mat i Västmarken i kväll (lammracks på hemslaktat) och dessutom erbjuden sällskap i morgon om jag känner mig orolig. Och ja det blir ju inte bättre tydligen, utan tvärtom.


Good Night   

Av Anki - 4 mars 2017 18:07

Skottat lite, bråkat med en presenning och kapat/klyvt ved. En riktig gammeldags telepresenning är inget man viftar omkring med hur som helst, och jag skulle ha bort snön från den.....Och när jag skottade så hade nån av hundarna fångat en näbbmus som de lade framför snöskjutan......Kanske de tycker att de får för lite färskt kött   

Mer och mer ont i äggstocken/arna får jag också. Nu gör det ont upp i ryggen och jag mår riktigt dåligt. Måste nog ringa till akuten i morgon......eller i natt. Men det har ju varit fint väder i dag i alla fall och det är ju positivt.

     

Av Anki - 3 mars 2017 23:10

Skulle till stan en sväng och då ringde Jonas och sa att han kunde bjussa på mat när han slutat jobbet om jag hade lust. Och det hade jag ju så klart. Han skulle hämta en grej på MM när han hade hämtat Emma och sen åkte vi och käkade. 

När jag kom hem så blev det lite snöskottning igen innan TV-soffan. 

Lite irriterad som vanligt över idioter som inte bryr sig om sina husdjur......undra om katter gråter?

Av Anki - 2 mars 2017 21:35

Började med att slöa och sen ut och skotta snö. Sen var jag till Västmarken och hämtade ved. Pontus frågade om jag kunde klippa honom och så klart sa jag ja. Hade planerat att äta rödspätta själv och det äter ju inte plutten men tiggde åt mig lite pommes så då fick han minutbiff och jag åt min rödspätta. Är alltid så gruvsamt att klippa honom eftersom han är jättenoga med sin frisyr. Samtidigt så är det ju en utmaning för mig och det gillar jag ju :-). Han blev i alla fall supernöjd med frisyrklippningen så jag kunde andas ut......igen...Ja Tv-soffan en stund innan sängen. Lägger ut några provbilder (inte så bra men ändå)


     

Av Anki - 1 mars 2017 23:22

Japp var instämd till tingsrätten i dag ang tvist med skogsbolag. En jävla soppa av lögner från deras sida och hoppas och tror att jag går segrande ur striden, men än är det ingen idé att ta ut nån seger. Det finns ett ordspråk som säger --- Den som gapar över mycket mister ofta hela stycket. Hoppas att det stämmer.........

Så det var trevligt att ha vinjunta i kväll med pantertanterna från Hassel och skingra tankarna lite.

Av Anki - 1 mars 2017 10:08

Ja det verkar vara struligt med postutdelningen nu igen. Grejer man väntar på som inte dyker upp i postlådan. Så det blir lite tfn.samtal nu innan jag åker till stan en sväng. Måste komma ihåg att hämta en låda med ved också. Tur att jag ringde till Servanet för där var det dålig koll på siffrorna.............

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6
7
8 9
10
11 12
13 14 15 16
17
18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28
29
30 31
<<< Mars 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards