Alla inlägg den 23 september 2016

Av Anki - 23 september 2016 22:25

Har ju Canal Digitals On demand och det har funkat klockrent. Tills i går kväll när jag skulle titta på nåt jag missat. Och det är stendött.! Provade att stänga av routern, modemet m.m men njet det funkade inte så jag gav upp, men förut i kväll så ringde jag till tekniska supporten. Fick börja med att dra ur nätverksadaptrarna och så sa de att jag skulle trycka på knappen på den adaptern som sitter vid routern. Hm.....det finns ingen knapp sa jag. Oj har du sååå gamla nätverksadaptrar ?? De är 1 ½ år !!! Utvecklingen går snabbt :-)  Efter lite dividerande så frågade han om adaptrarna satt i skarvdosor.....och det gjorde de ju. Jamen då får de inte kontakt med varandra sa han och jag sa att de ju alltid suttit i samma uttag....Så jag fick ändra om lite i skatboet med alla kablar och flytta på dosorna till ordinarie eluttag och då funkade det igen. Efter en stund så kom jag ju på att jag fick en apple-Tv av Jonas i början av sommaren, och när han kopplade in den så flyttade han nog om kablarna i uttagen. Och sen har jag inte tittat på TV så mycket.... Mysteriet löst och jag har har det bästa utbudet igen, både Netflix och Canal Digital Go. 


       


Av Anki - 23 september 2016 17:50

Var ut till Birsta i dag för jag har fått för mig att jag ska tapetsera sovrummet. Jag hade sett en tapet på Rustas webbsida

som jag blev lite kär i, men när jag såg den i verkligheten så tyckte jag att den såg gammal ut. Det var små rosor på en vit botten som inte var vit utan beige/vit och jag gillade den inte. Men hittade en annan som jag bestämde mig för och då måste man ju kolla så att man tar samma artikel/färg-nr på alla rullarna. Hade ju kollat på nåt annat före och då hade jag glasögonen, men nu var de inte i handväskan och inte i fickan. Jag stod och pratade med en ung kille som jobbar där och sa uppgivet att jag hittade inte glasögonen. Men det fixar jag sa han glatt och plockade fram mina sex rullar. 

När jag kom ut till bilen så kände jag att glasögonen satt på huvudet i hårburret.     Undrade för mig själv om han hade sett dem och höll god min....fniss.


    Trevlig helg önskar kattprinsessan och Vims-Märta   


Av Anki - 23 september 2016 10:15

Vad är det för fel när man inte kan sova?? Sitter uppe tills jag är så trött så att jag nästan inte hittar till sängen, men när jag lägger mig i sängen så är det helt kört..........I natt så låg jag och vred och vände på mig tills klockan var fyra. Somnade och sov till och från nån timme men ingen riktig sömn så kroppen blir utvilad. Har varit så länge nu. I dag ska jag åka och köpa tapeter och sen ska jag starta upp projektet med målning av vardagsrummet och tapetsera i sovrummet. Men just nu så är jag så himla trött så jag helst skulle vilja krypa ner i sängen. Hjärnan är en underlig mekanism eller hur?


 


    

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< September 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards