Alla inlägg under juni 2011

Av Anki - 19 juni 2011 22:13

I morse var det oerhört tungt att vakna tidigt, gå ut med hundarna och veta att man inte fick mysa en stund till sen. För Hassels hemmamatch hade start-tid 13:00    Men det gick ju det också fastän det var seeegt. I slutminuterna så var det 2-1 till Hassel, men då lyckades nån fixa en frispark åt Ånge.....som gick in så klart :(( Men oavgjort är ju bättre än en förlust och man måste se saker från den positiva sidan ju.

Altantaket kom på plats efter många om och men. Reglarna var helt uppruttna när vi började att riva så det var bara att åka till stada och hämta nytt regelvirke. Men ljust och fint blev det iaf. Och nu behöver man inte släpa dynorna in o ut så fort det regnar. Och mattan kan ligga på hela tiden också    Sen var det elementen och termostaten som skulle bort. Undra om den som har dragit elen i huset var full när han gjorde det....för det finns ingen logik i dragningen. Huller om buller......upp o ner....hit o dit....Men några kablar kunde vi få bort o nån blev "dödad". Så nu är det bara att fortsätta måleriet   

Av Anki - 19 juni 2011 02:57

Ja idag blev det slutligen nytt altantak. Meen knotten har hållit på att besegra oss...Fy f..n vilka vidriga djur det är....kryper in överallt där de terroriserar o bits...=( Men nu blev jag akut trött, sov gott ;-))

Av Anki - 15 juni 2011 14:14

Har skurit,rivit,slipat,maskerat,satt glasfiberremsor,spacklat och slipat igen, flyttat möbler hit o dit.........Och så blir det tvärnit eftersom jag måste ha en elektriker som tar bort termostaten på väggen och elementen som är fast monterade i väggen.   Så då blir det att smöra för X-ets flickvän dårå vilket innebär att vänta till helgen.......Eller kanske jag kan börja måla en bit iaf.

I går så var Jonas och jag till stan. Lilla Liza fick akut urininfektion o mådde inte bra så det blev att fixa penicillin. Nu har det börjat vända men det är inte så kul när hon inte kan få vara ute så mycket. Det bästa som finns är ju att springa i höggräset och det är ju inte så lyckat   Läste precis att det är vinjunta ikväll och jag har ju glömt att inhandla rekvisita så jag dricker väl tranbärsjuice ist.  

Av Anki - 11 juni 2011 23:52

Ja så var det skolavslutning i år igen. Och den här gången blev det inte som det brukar vara.........  .Det slutade ju bra tack vare otroligt ansvarsfulla kompisar som inte lämnade sin vän i sticket när det hade gått alldeles överstyr. Otroligt tacksam för Ulrika o Oscar W och Robin D som ordnade så han kom hem och särskilt Oscar som ringde sin mamma då han inte hade mitt nr. Medmänsklighet är en otroligt fin egenskap   Tänk om fler hade den instinkten, rätt som det är så sitter man själv i en taskig sits och behöver en riktig vän.........

Av Anki - 10 juni 2011 00:05

Det fanns 8 platser till "anläggning" att slåss om för alla på bygg och Pontus fick en !! Stolt och jätteglad mamma är jag nu !!   Sen att allt annat jäklas det tar jag med en klackspark.....tror jag.

Av Anki - 8 juni 2011 23:35

Ja nu är det lite lugnare här hemma när några smågremlins har lämnat boet. I dag så ägnade jag hela förmiddagen åt "pappersarbete" och annat tråkigt stök. Lade in annonser i sex tidningar och förnyade den på blocket Sen fick jag ett i raden av otrevliga tfn-samtal från en person boende några km härifrån. Tänk att vuxna/gamla människor kan bli såå stygga när de blir avundsjuka.... När jag senare ikväll var och fick en kopp kaffe så fick jag höra ännu mera skit. Försmådda män är farliga män tydligen. Kanske man ska packa ihop och flytta härifrån ändå? Är ärligt less på allt skitprat nu  

Av Anki - 5 juni 2011 21:45

Pontus råkade väcka valparna vid fem i morse o sen var det full fart till sju när de fick mat, och sen fullt ös till ca kvart över åtta. Då somnade de....och jag :) Klockan 10:15 ringde tfn, Hej det var jag som ringde om valp i går, vi är vid Attmars hembygdsgård nu.....OMG !!! Inte duschad, klädd eller ens fikat nåt. Snacka om eld i arselet....!! Som tur var så åkte de lite fel så jag fick en kvart extra  När de hade åkt så skulle Jonas o jag till Birsta en sväng innan det skulle komma två fam till. Och YES!! Det ena gänget kom en havtimme senare än bestämt och det andra 40 min tidigare än bestämt. Så det körde ihop sig rejält när 10 pers ramlade in samtidigt  och jag skulle skriva kontrakt,papper till jordbruksverket m chipnr. och informera om viktiga saker och samtidigt försöka att vara lite social....När det var överstökat så grillade vi och jag gick en avkopplande prommis och nu är jag helt slut   Ska försöka....komma i säng i tid i kväll. See you   

Av Anki - 3 juni 2011 01:25

Hattparaden blev en besvikelse. Funkar som hundutställningarna har blivit....inbördes beundran :(( Tycker synd om Mia, men goungarna gick det iaf bra för. Mira vann första pris och Tove o kompisen blev tvåa.Hämtade Pontus på hemvägen. När jag kom hem så badade jag valparna och fixade stamtavlorna inför besiktningen i morgon (idag) Jonas skulle klippa gräset men tändningslåset lossnade igen så jag fick ringa efter Fred. Killarna och prinsessan spelade fotboll. Har aldrig sett en katt som jagar en fotboll förut :)        

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
<<< Juni 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards