Alla inlägg den 8 juni 2017

Av Anki - 8 juni 2017 22:46

Upp tidigt och iväg in till stan. Och var väääldigt nära att köra på två rådjur i "hallbergs backe". Troligen två fjolårskids. 

In i stan och till Elitrehab. Han visste verkligen vad han gjorde och förklarade en massa om min skada i lårmuskeln och senfästet. Men det var inte någon trevlig upplevelse när han började behandlingen. Det gjorde så ont så att det inte ens går att beskriva. Han använde sig av armbågen när han började att tänja ut muskeln......Kommer nog att gruva mig en smula inför nästa besök......Han sa att jag nog får ont efter behandlingen.

Sen var det ett besök på somatiska för att tappa 4 dl blod, och det kommer jag att få göra var fjortonde dag  ett tag framöver. 

Och till sist upp till Mats i Bosvedjan och betala Smillas operation. Fick ju inte göra det direkt eftersom det tog sån tid för Agria med direktregleringen. Och sen åkte jag ju bort en vecka, men nu så är det fixat. 

Har ju dessutom haft jätteont i ryggen till och från men i dag när jag kom hem så brakade den ihop. Tjurade på ändå med att tvätta matchkläderna, hänga dem på torkvindan, ta ner dem och packa väskan igen. Till sist kunde jag inte gå upprätt utan lade mig på sängen en stund. Panik när det inte ger med sig trots voltarensalva, diklofenak och 1g alvedon !! Funderade ett tag på att ringa sjukvårdsrådgivningen men förmodar att de bara skulle säga att det är vila som gäller.....

Förflyttade mig till soffan och där har jag legat hela kvällen, somnade till o med ifrån fotbollen så då är det illa ställt med tanten. Hoppas att det är bättre i morgon...........


    



Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1
2
3 4
5 6 7 8 9 10
11
12
13
14 15
16
17 18
19 20
21
22 23 24 25
26 27
28
29 30
<<< Juni 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards