Alla inlägg den 6 maj 2021

Av Anki - 6 maj 2021 23:01

Var bara lat på fm. Sen åkte jag till Birsta och skulle uträtta en massa ärenden och kolla på blommor. Hann bara ut så brakade magen ihop. Fick sitta i bilen och kallsvettas i en halvtimme. 

Men sen var jag både på Blomsterlandet och Plantagen och gjorde några inköp. Och sen blev det en dinnerdejt med världen goaste älskling   Nyklippt och frisk   

På hemvägen var jag till Västmarken och fikade med Lena. Och fick både plant och frön. Hon har satt frön av min chili och jag fick två plantor. 

Två utav tackorna slogs like hell medans jag var där. 

När jag kom hem bytte jag till nya fräscha gardiner i vardagsrummet. Och så blev det ju en mindre musjakt............

Av Anki - 6 maj 2021 22:49

Jamen då var det dags i kväll igen. Hon har gått in och ut i kattluckan flera ggr och jag håller andan varje gång hon kommer in. 

Nu stod jag i köket som tur var så jag såg att hon hade en mus med sig in. Och går mot sovrummet, men jag hinner före och stänger sovrumsdörren snabbare än blixten. De som säger att man ska berömma dem kan bara glömma att jag ska fixa det. Utan det blir liksom iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii !!!! Sen hade jag ett jävla bestyr innan jag fick ut musen. Jag kommer aldrig någonsin att kunna lära mig att behålla lugnet när det gäller möss/råttor........


Av Anki - 6 maj 2021 11:02

Ang Pisa-resultaten i svenska skolan. I Finland står sig resultaten som de alltid gjort, men i Sverige har resultaten rasat katastrofalt. Frågor på det??

Av Anki - 6 maj 2021 10:17

När man ska ladda inför helgens jobb. Tog en välbehövlig sovmorgon. Halvdant väder men ska försöka att greja lite ute. Måste gräva en massa och gruvar mig. Det är såna gånger man verkligen önskar att man hade ett normalt förhållande. Med nån som kunde bistå med lite muskler. Mina verkar förtvina mer och mer.......Börjar nån gång då och då med styrketräningen men så tappar jag liksom tråden.........        

På em ska jag åka och se om jag får tag i Nina Weibull-rosor, och lite annat planterbart. Och så blir det nog en dejt med darling bara så där.   

 


Av Anki - 6 maj 2021 00:55

Har haft ont i magen på nätterna. I går var inget undantag men sov till o från. Men i morse när jag skulle gå upp så hade jag svinont i magen. Typ som knip.........och kallsvetten forsade........Såå orolig att jag inte skulle fixa att åka till jobbet. Men det lugnade sig lite och när klockan var ca 10:30 klarade jag av att stå rak iaf. Vet inte men nerverna kan spela en spratt??

Dagen och kvällspasset rullade på och nu måste jag försöka att sova. Har suttit uppe så länge så jag är så trött att det snurrar i huvudet. 

Natti natti   

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13
14
15 16
17 18 19 20
21
22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards