Alla inlägg under mars 2018

Av Anki - 5 mars 2018 16:42

Vill...vill inte...vill...vill inte....Japp så kan det vara med en del saker   

 

Av Anki - 5 mars 2018 14:33

Åkte ju ner till byn förut och nere i Lindsjö så backar det helt plötsligt ut en fyrhjuling med plogblad från en snödriva och rakt ut på min väghalva. Kändes som om magen vände sig ut och in nästan. Helt omöjligt att göra grisnit i 70 på en isväg (kan ju t.o.m ha gått lite fortare....) Men fick ju inget möte så det gick bra. Om jag hade åkt i Chevan hade jag nog inte blivit lika rädd men smälla rakt in i ett sånt ekipage med volvon så hade jag haft den i knäna skulle jag tro. Hade lust att stanna och vräka ur mig ett och annat men behärskade mig.......utan svalde ner hjärtat ur halsgropen och körde vidare.

Nu måste jag baka, tre timmar kvar. Men är inte det minsta baksugen....suck. 


Av Anki - 5 mars 2018 11:01

Dammsugit och tvättat. Och ute på altan står trunken med matchkläder som ju också måste tvättas idag. Sen kom jag på att det är vävmöte ikväll och att det är jag som har fikat. Och när jag tittade efter så har jag inte margarin så det räcker att baka av så det får bli en tripp ner till Matfors först. Och så klart måste jag bära in ved. Tyckte att jag hade laddat för en hel vecka i fredags men lilleman han har eldat ordentligt han   Ja hellre det än att det är kallt inne, då vet jag ju att han har haft det bra när jag var utsocknes.

Fick positivt svar idag på ett mess som jag skickade när jag var på väg hem från kärleken igår. Jag var så kaxig när jag skickade det men i dag börjar jag få "ågren". Hur var det där nu då med att livet inte går i repris......aftonbladet eller expressen??

Min devis brukar ju vara att "ingen kommer ihåg en fegis"................!? Längtar tills ikväll så jag får ventilera lite funderingar och känslor. 


Trevlig måndag önskar jag alla därute  

Av Anki - 4 mars 2018 17:25

Dock inte med samma glädje som förr. Tur att Pontus är kvar en stund och äter med mig. Varit hela helgen i Timrå hos kärleken och det är jobbigt att lämna nån man äntligen känner sig trygg och glad med.......

På lördag var vi ner till Gnarp på Swap Meet. Och sen var jag till Birsta en sväng då han åkte till garaget. Han fyllde ju år i går så på kvällen var vi ett gäng och åt på Gambrinus. Trevligt sällskap och god mat är ju inte fel en lördagkväll. 

Besiktade bilen också i fredags och det gick väl bra trots tre tvåor. Inga katastrof-tvåor ändå och avgassystemet visste jag redan om när jag åkte dit. Skyltlyset är löjligt att ge tvåa för kan man ju tycka?

Har en massa funderingar ( professor Balthazar) om en del praktiska grejer. Men då jag äntligen vågade ta det för mig stora steget rakt ut i luften i höstas så borde jag ju klara av nån fler utmaning?? Att släppa greppet om allt gammalt och invant är nog tufft men livet går ju inte i repris direkt..... 


Ny dag nya möjligheter........

Av Anki - 2 mars 2018 13:18

Men nu så är allt klart utom nån som ger hundarna mat och släpper ut dem eftersom Pontus inte kommer upp förrän framåt kvällen. Tur att jag ringde och kollade av om det fanns en senare tid eftersom jag var bokad i Birsta och inte i Timrå som jag klickade på. Ska hinna in i Birsta också och så ska jag träffa Lena en snabbis. 


Ha en trevlig fredagkväll, det ska jag ha    

Av Anki - 2 mars 2018 07:42

När alla funderingar tar över. Haft så himla ont i magen så jag hade frossa. Fullt påpälsad under ett duntäcke men frös ändå....Klockan fem klev jag upp och tog novalucol iaf och då blev det lite bättre. Träffade en bekant i går på Willys som ställde en fråga om huset som rörde om huvudet. Hm?? Träffade på samma ställe en gammal kompis som sa att hon och en till kompis hade pratat massor med gånger om att åka och hälsa på mig, så nu bestämde vi att de skulle göra slag i saken. Skitkul !! Bilbesiktningen i dag. Okul !!  Och Pontus som jag peppat och stöttat, helt plötsligt kom jag på att framöver kanske jag inte träffar honom så ofta....Ledsen :'( Och sist men inte minst de där j*a pengarna som inte finns när de behövs....Och när tankarna inte ryms i huvudet så flyttar de ner i magen....men varför på natten?

Men nu ska jag peta i lite färg i håret, göra köttfärsbiffar åt Pontus, städa, hämta ved, packa väskan, köra diskmaskinen....och kanske kolla om bilen startar. Visstja fylla glykol också. Och kolla om någon kan ge hundarna mat och rasta dem vid 16-tiden.....

Och nu när jag inte har tid att sova är jag skittrött   

Av Anki - 1 mars 2018 22:17

Körde ner matchkläderna till västra, fick håret toppat av Lena och en kopp kaffe. Sen hem och elda igen, är så jävla less på snö och kyla. Lite småpyssel när jag väntar på att det blir varmt. Blir ju varm inombords iaf när kärleken ringer och säger godnatt. Längtar tills i morrn kväll men inte till i morrn em. Gillar inte att besikta bilar......men älskar att kramas i en varm lägenhet.....Till dig som ställde en fråga till mig.....det svarar jag inte på....sorry   

Av Anki - 1 mars 2018 18:52

När jag skulle fylla på fågelmaten ute i förmiddags så satt det en liten talgoxe på backen som inte flyttade sig. Så jag lyfte upp den och den satt kvar i handen ett tag innan den flög en bit. Då såg jag att den hade en skadad vinge. Inte mycket men det syntes när den flög. Så jag lyfte upp den igen och bar den till en kapad stolpe. Den var inte rädd för mig alls   

 

Sen var jag till tandhygienisten. Sista gången hos bästaste Lina, som slutar i Nacksta och börjar på en privat klinik i stan. Det blev jättesorgligt när hon tackade för de här 10 åren. Hon tyckte att jag skulle följa med henne dit där hon börjar, men det har jag nog inte råd med tyvärr. 

Pontus åkte med mig så vi var på Max ock åt innan vi for hem igen. Inte mitt favvoställe men det funkar. 



Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29
30
31
<<< Mars 2018 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards