Alla inlägg under oktober 2017

Av Anki - 13 oktober 2017 09:47

Ja det är en hektisk tid nu. Krattar löv och kör bort kärra efter kärra, för att nästa dag se lika mycket löv på backen   Väver på dalkullan men hinner inte riktigt med det. Det funkar inte att åka upp och väva när man känner sig så stressad så att man inte kan koncentrera sig. 

Och så den där enkla målningen av lillrummet innanför köket......suck...Men nu har jag fått bort golvsocklarna så bara tiden räcker så kan jag börja att måla väggar och dörrfoder. 

I går tog jag äntligen mod till mig och skruvade dit skruvarna som elefant-tavlan ska sitta i. Men fick ändå inte upp tavlan eftersom den är för tung. Jag fixar inte att balansera på en stol, hålla i tavlan och samtidigt försöka pricka skruvskallarna.

Var till stan i går också. Hade bestämt fikadejt med Pecka i Birsta bl.a Han berättade om när han förra veckan körde buss och blev överfallen och hotad med pistol av fyra "personer" som ville åka gratis. De satte först pistolen i pannan på honom och när han vände sig om för att kliva in i bussen igen så slog de honom i nacken med pistolkolven. Pistolliknande föremål skrev de i ST......Varför undanhåller man fakta? Tror polis och media verkligen på att sanningen inte kommer fram? Ja han mår ju inte bra i alla fall efter den händelsen utan är sjukskriven. Hur reaggerar han nästa gång det kommer ett gäng av det märket och vill åka buss gratis?! 

Ska ha främmande på lördag och hade beställt kött på CityGross som jag skulle hämta efter travjobbet, men de hade glömt att lägga undan så det fanns inte en enda stek. Så det var jag också och hämtade i går innan jag träffade Pecka.

På kvällen var jag en snabbis och uppvaktade Hansa som fyllde 50 i går. Var dit först vid halv åtta men då var det så mycket bilar där så jag for hem och åkte tillbaks vid halv tio.

Ja nu ska jag åka och byta skrivarpatronen som jag köpte på MediaMarkt i går och som naturligtvis är felande   

Känns som om det är för få timmar på dygnet just nu........

    


Av Anki - 11 oktober 2017 23:57

I måndags var jag till Capio Medocular på specialistläkarhuset. De skulle kolla trycket bakom ögonen. Pontus följde med som privatchaffis och det var ju tur det, när man ser himla dåligt efteråt. Bjöd honom på mat på hemvägen som tack, men egentligen så tycker jag att det är mysigt att få umgås. Och vi pratar så himla mycket när det bara är vi två. 

Tisdag var jag till vävstugan och fortsatte att väva på Dalkullan innan jag åkte en sväng till byn. Sen hade jag lovat Andersson strömming med potatismos och så blev det. Han var såå nöjd....På kvällen var jag ner till Västmarken och fikade och så fixade vi med licensen till min bysse. 

I dag blev det ingen vävning. Fm ägnade jag åt att söka och beställa kött till helgen, då jag ska bjuda hem raggargänget på mat och dryck till helgen. Jobbade vidare med att få loss golvsocklarna. Kvällen tillbringades på travparkeringen med mammas lillhjärta. Shit vad vi frös.............Helt knäckt när man kom hem. Men sen blir man ju varm som en kamin av kvällens tfn-samtal   Märklig men underbar känsla   

I morgon har jag en fikadejt med Pecka. Han vill höra hur det går för mig med kärleken och så ska han berätta om överfallet på honom i bussen förra veckan. 

Sov gott.......  

Av Anki - 9 oktober 2017 13:56

   

Av Anki - 8 oktober 2017 22:18

Agda åkte hem vid elva och då gick jag ut och kastade in lite ved igen. Nu är det bara en säck kvar att få in i vedboden. Fixad undan de sista blommorna också. Sen ringde han och undrade om vi skulle åka och äta nånstans. Så då blev det en sväng till Timrå och garaget först. Klingborn och Mattias skulle också med och äta så då blev det Max. Lite Tv i lägenheten innan jag åkte hem igen. 

I morrn ska jag till Capio Medocular (det ska låta fint å) Blivit kallad eftersom jag hade tryck bakom ögonen för drygt ett år sen. Har fått tid 15:15 och det tar en timme. Och eftersom de bedövar ögonen så får jag inte köra bil 3-4 timmar efteråt. Så Pontus har lovat att skjutsa mig. Får se om jag åker upp till vävstugan och börjar med Dalkullan på fm. 

Nu ska jag nog slötitta lite på datorn och Tv:n en stund innan jag hoppar i säng. 


    

Av Anki - 8 oktober 2017 11:19

Krattade, klippte gräset, kastade in ved och tvättade sängkläderna på dagen. Sen ringde Agda och sa att vi skulle åka och äta med Lacka, Cina och Jimmy så då åkte jag iväg utöver då. Det blev Pizza Hut och det var så mycket folk så vi fick vänta på maten i en timme. Vi åkte i Pontiacen, Jimmy i sin P och Lacka och Cina i De Soton så det blev några svängar på stan också. Det är lite kul när folk håvar upp mobilerna och filmar och fotar när vi glider runt med bilarna. 

Sen var vi till Joel i Bergeforsen och fikade innan vi var och kollade på lite race i Timrå. Och sen bar det av hem till skogen. Stackarn som är van en varm lägenhet och kommer hem till huset i skogen som är oeldat, han höll på att frysa ihjäl tror jag......  

Av Anki - 7 oktober 2017 01:45

Grejade lite hemma på fm och sen åkte jag till Matfors och handlade lite till Pontus. En prommis med Lady och sen blev det skitstressigt när älsklingen ringde och sa att Lacka och Kina hade bokat bord halv sju. Vi skulle ju äta på Gambrinius men de hade fullbokat så det blev Dragon House i stället. Lacka, Kina, Johan, Helene, Sundin och jag. Världens underbaraste gäng !! Skitgod mat och bästa sällskapet, kan inte bli bättre fredagsmys. Sen fika hos Lacka och Kina där man skrattar så tårarna sprutar, innan jag måste åka hem. Åkte till Timrå i Cheva-pickupen och när jag kom till Bergsåker så lyste motorelektroniklampan, så jag fick ta Sundins Cheva hem. Tycker att den är lite stor men..... I morrn ska vi åka lite bil och så hoppas jag att jag kan fixa nån som hjälper mig med djuren så att jag kan "sova" i Timrå. Kollar på IDOL innan jag somnar.

Pöss å godnatt   

Av Anki - 5 oktober 2017 00:54

Färgade håret först, och så gjorde jag en kladdkaka. Sen åkte jag en sväng till Matfors och handlade och när jag kom hem så bakade jag bullar. Skulle ju få middagsfrämmande men han skulle och kolla nån motor efter jobbet så då tog jag med mig Lady och gick en prommis uppöver. När jag var uppe på raksträckan på moan träffade jag Kjerstin och vi stod och pratade när mr ringde. Åh shit ! Han var i Bergsåker på väg till mig ! Så jag tiggde skjuts hem av Kjerstin och så var det bara att sätta igång med middagen. 

Hann precis klart innan han knackade på dörren...Vi åt och kollade på TV....och vid 24-snåret åkte han hem..skickade med lite bullar också

    

Av Anki - 3 oktober 2017 22:52

Grejade lite hemma på fm. Sen åkte jag till Matfors en sväng till Catrin och Patrik. Och både Johanna och Johnny var hemma så det var ju lite extra skoj. Och Rickard dök upp när jag var på hemväg. Vi surrade och hade trevligt som vanligt. 

Sen åkte jag hem och planerna var att ta en prommis, men det tokregnade så det fick vara till en annan dag. Jag hade pratat med Lena om att jag skulle åka ner och titta på baggen och ta en kopp kaffe på kvällen, men jag tiggde åt mig lite mat i stället. Och yes det var den här tisdagen det.........

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3
4
5
6
7 8
9
10
11
12
13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Oktober 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards