Alla inlägg under september 2017

Av Anki - 19 september 2017 23:52

Började dagen med att skura hallpanelen, och sen slipade jag där det var nödvändigt. Hann måla hälften innan det var dags att åka och gratta systeryster i Granloholm på hennes födelsedag. Sen bar det iväg ut till Timrå. Agda skulle byta databoxen för lyset på min bil så vi åkte upp till garaget på en gång. När vi var där kom Jimmy och en kille till så vi blev där en bra stund innan vi åkte tillbaks hem till lägenheten igen. 

Så nu har jag nyss kommit hem till huset i skogen och har gjort upp en eld i kaminen. Och ska väl hoppa i säng bara det har blivit lite varmare inne.


      

Av Anki - 18 september 2017 22:59

Sovmorgon blev det i dag. Och sen tvättade jag matchkläderna och åkte ner till Matfors en sväng. Var till apoteket och hämtade ut min medicin, till färgaffären och köpte färg till hallpanelen och så tankade jag och fyllde luft i däcken. När jag kom hem så plockade jag lite svartvinbär, tog in ved och gick en prommis i regnet. Sen åt jag och grejade lite innan jag for ner till Västmarken och fikade. Pontus hade bränt en skiva åt mamsen också. Första låten var DeVetDu med Till mamma.

Min älskade unge   Sen ringde älsklingen och vi pratade en timme    


Nattinatti allihop   

Av Anki - 17 september 2017 23:46

Har ju så mycket hyss för mig så jag har glömt att skriva här. I torsdags fick jag ett tokryck och åkte och hälsade på Jonas och Emma. Vi var och åt på Pizzeria Pompeij på Dalgatan. Suveränt god kycklingsallad för Jonas och mig och Emma åt räksallad. Var bara tvungen att ge beröm till dem när vi hade ätit. Fick ett sms av nån i Timrå som ville att jag skulle komma ut. Och inte behöver han tjata mycket heller   Så det blev en sväng ut dit och tjusa lite......typ mycket nattsudd nu.....

Fredag kväll var vi ut och åt och så var vi på bio...DET. Jag var himla orolig eftersom jag inte brukar gå på skräckfilm, men det var en sevärd film och inte alls otäck. 

Lördag var det snurr på stan och innan var Klingen, Agda och jag och åt på Big Boy. Snyggaste raggarbilen i stan enligt många som fotade den, bl.a en kille från USA. Häftigt är det men det finns en del bitar jag har problem med.....   . Vi skjutsade hem Klingborn och bytte bil till Cheva Pickupen och åkte hem till skogen   Första gången på 9 år som det sovit nån av manligt kön hos mig !! ..........Det var riktigt trevligt     . Han är accepterad av hundarna men INTE av katten......

Japp i förmiddags åkte jag med ut till  Timrå eftersom jag hade lämnat min bil där i går kväll. Hem och fixa lite och så tillbaks till Sidsjö och fotboll. En jävla idiot till domare som förstörde matchen. Både huvuddomaren och den ena linjedomaren måste ha varit både döva och blinda ! Rasister finns åt båda håll tyvärr   Såå sjukt att en domare/snorvalp som beter sig som en översittare får fortsätta att förstöra matcher trots upprepade anmälningar/prickar !! 

Ja iaf så fick jag upprepade sms från älsklingen att han ville att jag skulle komma ut till honom efter matchen...och har såååå svårt att motstå   Haha ja jag åkte så klart ut till Timrå och vi var till Mekongköket och åt innan vi åkte hem till lägenheten en stund innan jag åkte hem till skogen igen. Förstår inte varför man är så trött idag........        

Av Anki - 13 september 2017 09:28

Var upp och vävde igår men blev inte klar eftersom nästan alla var där och då blir det mest prat....om bl.a björnrusan som jag hade fotat och lagt ut på fb. Sen var jag ner till byn en sväng och handlade, och där pratades det också om björnskiten. Inte trodde jag väl när jag knäppte kortet att det skulle bli så omtalat   . 

På kvällen sent omsider så kom ju Agda. Vi åt och kollade på TV. Blir så full i skratt åt Smulan. Hon är svartsjuk/avundsjuk och visar det med att när vi sitter i soffan så kommer hon och lägger sig över mina ben och där ligger hon sen lillhjärtat   . Nu ska jag ner till vårdcentralen och göra en Spirometri och sen blir det en sväng upp till vävstugan och avsluta Petissan. Ska till Ulla T och kolla på en mangel också på em.


Ha en bra dag därute   

 

Av Anki - 12 september 2017 10:02

Idag är det pissväder. Enligt YR ska det vara halvmulet och sol men där sket sig prognosen helt....Ska åka upp och väva först och sen måste jag ner och handla, eftersom jag får middagsfrämmande i kväll. Han skulle hjälpa nån dam att fixa bromsarna direkt efter jobbet så det blir lite senare middag. Men det gör ju inget   Sen ska vi eventuellt hämta jeepen hos Kim. Det beror på om han hade hunnit fixa det han skulle på den. 



Av Anki - 11 september 2017 09:00

I lördags var det stressigt. Först gjorde jag i ordning och körde upp fotbollsgrejorna till Hasselbacken. Och sen åkte jag ner till Viforsen och kollade på lite stubbrace. Crossåkning på en åker med diverse knölar och gropar. 

Både mågen och barnbarnet körde och det gick ju finemang det. Jag åkte innan finalerna eftersom jag skulle till Agda på kvällen. På hemvägen hämtade jag Pontus som skulle vara med djuren. När jag kom ut till Timrå så var vi och hämtade Pontiacen i garaget och sen åkte vi och åt, innan vi skulle träffa de andra. 

Innan kvällen var slut så hamnade vi Härnösand och där slutar den redovisningen. Människor är underliga..........är glad och tacksam att vår chaffis lämnade återbud så att vi kunde åka hem när vi ville. Och att jag vågade säga ifrån.

Så det blev TV-soffan och mys för oss en stund. 

Kom hem vid 12-snåret på söndag och då var det bara att förbereda sig för match på Hasselbacken. Nästa minus för helgen. 9 utespelare och ingen målis !! Så tränarteamet och ordförande i klubben fick dra på sig matchkläderna och Eckman målvaktströjan. De skötte sig bra allihop   Slutresultat 1-4

Jag fick den stora äran också att städa bort två stora "rusor" med björnskit från planen, den ena full av lingon   . 

Sen när jag kom hem så åkte jag till Västmarken och fikade. Kände att jag behövde ventilera ut den dåliga energin från lördagen som bitit sig kvar i huvudet. Idag ska jag ta en riktig prommis på kvällskvisten. Men först ska jag plocka fram lite grovsopor.

     

Av Anki - 8 september 2017 00:22

Smsar hela dagarna och pratar i tfn typ 1-2 timmar innan läggdags och är så himla kär så att det värker i hjärtat. 

Är dock lite jobbigt med vardagsbestyren......de känns så oviktiga just nu.....Till och med fotbollen känns lite i vägen nu, och då är det allvarligt   


God natt   

Av Anki - 7 september 2017 09:52

Är så glad och lycklig och mår himla gött nu. Men lyckan grumlas lite när jag inser att hittills har jag sårat och gjort minst tre personer ordentligt besvikna. Men har hela tiden gjort klart för manliga bekanta att jag inte vill vara annat än kompis, så jag har inte lurat någon. Det går väl över antar jag men är lite jobbigt när man måste försöka förklara sig trots att man egentligen inte behöver det....

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5
6
7 8
9
10
11 12 13
14
15
16
17
18 19 20
21
22 23 24
25 26
27
28
29
30
<<< September 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards