Alla inlägg under juli 2017

Av Anki - 18 juli 2017 23:28

Hämtade stolarna och prutade en hundring till också. Älskar att handla på Jysk, eftersom man kan förhandla om priserna !! Sen åkte jag till Jula och fyndade ett par arbetsbyxor. De hade kostat 395 och jag betalade 74, inget att klaga på eller ? Lite negativt också då......Först blev jag trängd i rondellen i Bergsåker och för att inte få skador på bilen så fick jag ta ett extra varv. Folk som inte kan köra i rondeller och dessutom med hästfinka   Sen blev jag nästan påkörd utanför bolaget...(hm...vad gjorde jag där mitt i veckan?)   

Gruvade mig ett tag när jag kom hem men det blev en prommis på 45 minuter uppöver med Lady. Jonas var hit efter träningen i kväll och lämnade bildörren öppen. Smulan som är rädd för allting hoppade in i bilen direkt? 

Känns som en bra dag   


Sweet dreams, it´s time to sleep   














Av Anki - 18 juli 2017 09:46

Har gjort en laddning ört-te a´la´ Fitline. Och startar morgonen med det. "Fiskade" ju lite om Herbalife i lördags eftersom jag blev riktigt imponerad över Elsas resultat. Och även om det verkar funka så har jag absolut inte råd med 1500/månad, utan får köra mina egna race. Som funkar ett tag och sen brukar jag spåra ur.....Hoppas att knäet slutar att trilskas så att jag åtminstone kan ta en prommis varje dag. Känner mig som en riktig fetknopp nu !!

Idag ska jag åka in och hämta köksstolarna som jag beställde, har fått meddelande att de har kommit hem. 

   




Av Anki - 17 juli 2017 23:24

Jajamen fick en förfrågan om jag ville åka med på en tur idag. Och jag hakade ju på, tråkigt som allt är. Är ju åkrädd men ändå rätt så säker på chauffören.......Audi Quattro har ju lite ös om man säger så   Vi var upp till Tron också en sväng. Där vi alltid hade SSRK:s jaktträningar förr. Men nu såg det lite annorlunda ut mot för 25 år sen. Kul iaf...Fick för ett tag sen en fråga vem som kedjat fast en grön båt vid Tron. Nån som inte fattar att man frågar markägaren om lov först. Problem med ditt och mitt......?? 

Tog en prommis med Lady i dag och problemen med andningen fortsätter, plus Bakers cysta i knävecket. Det går ont nu...och gör ont.....nästan överallt. 

Några kärror ved in i vedboden oxå. Det tar tid men snart så har jag fått in den första laddningen   Själv är bästa dräng sa honjävulen     


Sov gott   

Av Anki - 17 juli 2017 09:39

Dagen startar i alla fall med sol, en bra början på veckan. Det ska visst komma lite blött i dag också men sen ser väderprognoserna hyfsade ut. Håller tummarna....

Tänkte att jag ska göra premiärturen på cykeln idag. Men bara om det inte regnar     


 

Av Anki - 16 juli 2017 23:44

Ibland när man är ledsen och inte mår bra skulle det vara skönt att ha någon endaste människa att prata med........

 

Av Anki - 16 juli 2017 17:31

Ja det tar tid att få in den högen när både ryggen och vädret är mot mig. Men den minskar i alla fall och det är ju huvudsaken. Jag deppar ihop ordentligt i det här vädret. Varit en sväng till Västmarken och fikat och surrat en stund och nu ska jag fixa lite käk. Det blir en bit rostas med sallad. Idag tror jag att jag ska göra lite strips också. Bara för att......

I dag börjar damernas fotbolls-EM så jag bänkar mig i soffan och hejar på Norge då.

Några bilder på jägarprinsessan också     


   

Av Anki - 16 juli 2017 09:54

Röjde lite med trimmern och rallade några kärror ved, det var väl ungefär vad jag åstadkom i går. Och på kvällen var det ju grillkväll på Lövudden så jag fixade lite med mitt kött och salladen. Gabbis undrade om jag ville komma till dem på förfest och planerna var ju att cykla. Men när jag såg att det regnade så började jag att ångra mig och slängde ut en fråga på fb om det var någon som skulle åka här förbi. Inget svar fick jag så jag tog bilen själv och det var ju skönt när jag skulle hem sen. Men det var himla trevligt med underhållning och på slutet blev det musikquiz som vårt lag vann. Men jag vet inte vad priset var eftersom jag åkte då på en gång. 


Ha en bra söndag därute   




Av Anki - 15 juli 2017 11:16

Igår gick jag en liten sväng i Birsta och först fyndade jag en top, ett riktigt fynd. Och så fyndade jag en till.....som inte var ett fynd....När jag kom till kassan så var vi inte överens om priset kassörskan och jag. Tänkte till och insåg att jag hade räknat baklänges....Och eftersom jag hade provat och verkligen gillade den, och inte köper kläder så himla ofta så köpte jag den i alla fall. Rea men dock INTE ett fynd och jag är nöjd ändå. Så kan det bli ibland.

Sen hem och klippte gräs och lite mys i kvällssolen på altanen. Jag är ju ingen royalist direkt utan snarare tvärtom, och brukar tokdissa alla kungliga tillställningar på media. Men blev sittande och titta på Victorias Fond på TV:n. Bra artister förutom Malena E....Grejade lite med kameran och bilder och sen var det dags att göra kväll.

01:30 ringde Jonas och undrade vad jag gjorde....  Jag sov nästan svarade jag. Han höll på att bygga en dator och skulle hämta nån grej här. Så när klockan var runt 03:00 

hoppade jag ner under täcket igen. Vaknade halv tio !!   


       

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3
4
5 6 7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17 18
19
20
21 22 23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards