Alla inlägg under maj 2017

Av Anki - 6 maj 2017 22:23

Den är inte kul alls men tror inte att det är riktigt ryggskott ändå. Var och vävde i två timmar och sen blev det lite trädgårdsarbete. Körde bort alla högar efter mina buskrensningar och div annat skräp. Plockat ner lite grejer från väggarna i rummet före "Jonas" rum också då jag ska måla om där.....också.....Sen blev det en tur till ICA, och på hemvägen så blev jag både bjuden på mat och så fick jag lite ved. Det tackar jag Västmarken för. Och nu har jag faktiskt tagit ett glas rött och tittar på hockey-VM. Blir nog tidig kväll, ska försöka att väva nån timme i morrn också om ryggen tillåter det.


Tjingeling   

Av Anki - 6 maj 2017 11:29

  

Det knäppaste är ju att det faktiskt behövs lite regn. Solen kommer nog tillbaks om vi har tur.     


Trevlig lördag !

Av Anki - 5 maj 2017 21:38

Var och vävde i förmiddags. Gick hur bra som helst...ett tag. Och hur jag än gjorde så blev det fel. Tills jag upptäckte att trampa fem inte satt som den skulle. Ner under vävstolen och fick till slut  fast plastspärren i snöret. Tror att det var där ryggskottet började. Vävde klart mönsterdelen och for hem. Sen fixade jag lite med hundarna innan jag åkte ut till Birsta och shoppade lite. Det sista jag skulle göra var att lämna en säck med plastavfall i återvinningen vid Willys, och när jag kliver ut ur bilen så knäpper det till i ryggen så att jag skriker rakt ut.....Sen är det lite till och från men inte direkt kul att sitta i alla fall. 

Jonas, Pontus och Robin var hit en sväng också för de skulle grilla i Kvarnviken.


Trevlig kväll   

Av Anki - 4 maj 2017 21:33

Har varit ute och jobbat nästan hela dagen, förutom de timmarna jag var i vävstugan. Och till sist så tog jag Lady med mig och gick en kvällsprommis. Så när klockan var halv nio gick vi in allihopa. Hundarna, katten och tanten.......

Hoppas på en lika fin dag i morgon.


         

Av Anki - 3 maj 2017 22:14

Har jag hållit i många år och bitit mig i tungan många gånger. Och gör det väl ännu en gång trots att jag skriker inom bords...........Funderar på att sluta som frilansande frisör oxå... 


Av Anki - 3 maj 2017 00:09

Såg hur bra ut som helst från start men sen rasade korthuset. Några spelare som tror att fotboll är ett enmansspel och inte ett lagspel och nochalerar lagkamraterna. Hassel skulle ha vunnit den här matchen lätt om de rullat boll. 

Och sen är katastrofen fullbordad när man blir ovänner med varandra. Skulle vilja säga en massa saker men det är ingen som lyssnar ändå. Det finns något som heter disciplin och det gäller både spelare och ledare........ingen nämnd och ingen glömd. Det kommer fler matcher, ta lärdom, gör om och gör rätt nästa match. HEJA HASSEL !!! 

Av Anki - 2 maj 2017 17:52

Medskogs - HIF 20:30 på Västhagen. Hoppas att det inte hinner bli så kallt.   

Av Anki - 1 maj 2017 22:49

En solig och liiite blåsig dag. Men klippte en massa buskar, krattade och tog timmes prommis med Lady uppöver backarna. Det blev så varmt så att jag fick ta av mig fleecejackan......Satt på altan och kollade på grannarna som "inventerade" sina cyklar. Har nog aldrig skådat en så intensiv cykelinventering, den går inte ens att beskriva med ord.....

Sen åkte jag upp till vävstugan en timme före vävmötet och började att väva på Petissan blå. På vävmötet var vi 12 personer idag och finaste Henny hade hur mycket fikabröd som helst, inklusive hennes omtalade mazariner. Vi gick igenom plädarna och bestämde en skitsnygg julduk, som heter dalkullan.


Natti   

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
29 30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards