Alla inlägg under november 2016

Av Anki - 5 november 2016 01:26

Var till Birsta i dag för de sista inköpen inför festen. Trodde det skulle bli a piece of a cake men shit vad mycket folk det var därute. Bilköer och köer overallt......Var in på ICA Maxi eftersom jag hade kollat in ett par strumpor där som jag ville ha. Och där hade de oxå de exotiska frukterna jag skulle ha till min "planka" Men fy bubblan, det var de dyraste frukter jag någonsin köpt.......Hoppas verkligen att mina gäster uppskattar dem.......I nöden prövas vännen heter det ju :-) Köpte en glutenfri bakelse till Karin oxå. Det cirkulerar många tankar nu men det ska jag vänta med att ventilera.....Falska människor är ett otyg eller hur. Fyllde på med en till likör också, tror att alla blir nöjda nu :-) I dag fyller jag 60 år ....FY FAN vad hemskt !!!! Känner mig som 40.................


God natt...........

Av Anki - 3 november 2016 16:02

Har möblerat lite och burit upp borden till altanen. Små, små steg......Eldat en masa skräp ute också, älskar att elda ute. 

Benny var upp och hämtade traktorn förut och det första han sa när han klev ur bilen var....Vad eldar du, nåt farligt? Det ryker så hemskt....    Men det var bara granris, böcker, skräp och papper.

Sen har jag väntat hela dagen på att Pontus ska dyka upp eftersom jag ska klippa honom. Jag hatar att klippa när det blivit mörkt, vill ha riktigt ljus. Men får inte alltid som man vill.......Fick nyss meddelande att han är här vid fem-snåret. Riktigt mörkt hinner det bli alltså. Och joo jag har el och lyse inne.....men det blir inte samma som dagsljus.

Ska försöka hinna färga håret i kväll också tänkte jag. En tjälknöl i ugnen nu och så slänger jag in en till i natt....Har sjukt ont i magen nu av stressen.....



Av Anki - 2 november 2016 22:08

I går så var jag ju upp till vävstugan och hämtade min Attmarslöpare. Här kommer en bild på den. 


 

Av Anki - 2 november 2016 21:53

Åkte in till stan på em då jag skulle vara parkeringsvakt på travet halv sex. Var till ÖB och köpte pappersdukar och så hade jag så klart glömt lappen hemma där jag hade skrivit vad jag skulle ha....Skitkallt var det att stå på Bergsåkers parkering. Man blir jättetrött. 


Av Anki - 2 november 2016 14:14

Städar och städar. Och Smulan vill gärna hjälpa till     


 

Av Anki - 2 november 2016 10:35

Ja så kom den........bara så där. Plötsligt och skoningslöst. Man vet att den kommer och ändå så blir det liksom en chock varje år. Är i alla fall glad att jag är ute i god tid med omläggning till vinterdäcken. Bilen som åkte omkring fram och tillbaks flera gånger i går kväll och varvade och gasade som för att skrämmas, den låg i diket i Lindsjö i morse. 

Och nu så har grannkatten flyttat in i värmen under mitt hus igen. Såg spåren i morse. 

Benny ringde förut och frågade om jag kunde stå på travparkeringen i kväll. Har absolut ingen lust. Dels skulle jag göra i ordning kycklingen och så hade jag tänkt att färga håret. Är ju hemma till åtta men man brukar vara rätt så trött och frusen efter några timmar där. Och nu är det ju inget kul väder att stå stilla i flera timmar. Men jag gör det för klubben, och blir mer och mer irriterad på slöfockarna som har tagit på sig jobbet och skiter i det. 


   


Av Anki - 1 november 2016 22:25

Har donat och grejat inne idag. Kollat tallrikar och sånt. Hämtat ved och släpat fram några stolar. Måste ner till Västmarken och hämta de jag ska få låna där oxå. Var till vävstugan med grejerna som man använder när man nystar garnet till pläden och så hade Eva-Britta klippt ner Attmar-löparen så jag tog med mig min hem. Provat kläderna jag ska ha på lördag och kan bara konstatera att jag ser ut som en kåldolme eller nåt liknande...........Men det bjur jag på.

 OCH NU SNÖAR DET UTAV BARA FAN !! Trodde att jag skulle få in högen med den kluvna veden innan snön men det sket sig.....

Måste nog snart göra kväll eftersom jag inte hade tagit in så mycket ved. Är lite mörkrädd eftersom det är en bil som har åkt flera gånger fram och tillbaks på vägen och tokvarvat/gasat nedanför mig, så jag vågar inte gå ut i lagårn och hämta in mer........


    

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards