Alla inlägg under november 2016

Av Anki - 18 november 2016 00:07

Åkte och hämtade Pontus i Västmarken och så hade vi bestämt med Jonas och Emma vid Sidsjöhallen. Men Emma blev tvungen att jobba...Sen firade vi Toves 18 års dag med buller och bång !! Tänk att jag har ett barnbarn som är myndig/vuxen....åtminstone på papper. Och så helt plötsligt så har häst-tjejen en boyfriend som är med oss och firar henne. Coolt :-) Håller nu tummarna att du får ditt körkort i morgon (i dag)


Mormor   

Av Anki - 17 november 2016 09:45

Mitt första och äldsta barnbarn fyller 18 år i dag så framåt kvällskvisten bär det av mot Tegelbruksgatan för att fira henne. Jag hoppas att vägarna är körbara vid den tiden. De har sagt på radion att man ska hålla sig hemma idag om man inte är tvungen att åka någonstans. Men de måste väl sanda under dagen tycker jag. Ja ja en sak i sänder........Fick gå ut och koppla ur kabeln till utegranen i morse eftersom jag har dragit in den via köksfönstret.  Så om takraset brakar ner nu så var kabeln i riskzonen för att gå sönder och det har jag ingen lust med. 

Har tvättat en maskin och nu ska jag äta lite innan jag går ut och försöker att släpa upp några vedkassar från nersidan vägen. 


Ha en bra dag därute   

Av Anki - 17 november 2016 00:13

Hämtat in ved, stickat på en ny reflexmössa och en uppfriskande prommis med Lady. och en tur ner till byn för att handla. Nån skrev att sandbilen var på gång från Norrhassel. Men man kan ju undra om de tar betalt för sandning utan att sanda.......??? För det var inte ett sandkorn från mig och ner till Lucksta men på moan var det en sträng sand i mitten av vägen. Undra var de hittar sina entreprenörer............?? Nu snöar det som hin håle, orkar inte mer snö och absolut inte blötsnö.......

Gör som strutsen nu, sticker huvudet i sanden.......eller under kudden. Kan ju inte påverka naturen så då är det lika bra att hoppa i säng. Natti natti   

Av Anki - 15 november 2016 23:38

Lägger ut en bild på mina dubbskor som jag fick i fjol när jag fyllde år, av mina söner och Emma. Är nog bland de bästa födelsedagspresenter jag fått. Från att ha hållit på att slå ihjäl mig X antal ggr så har jag inga problem längre med underlaget där jag sätter fötterna......det är bara att gå :-)

Och så måste jag lägga ut en bild (eller två) på min sorkjägare     


       


Natti natti   

Av Anki - 15 november 2016 18:45

I ett par dagar så har Lady och jag tagit prommisar uppöver backarna Och med dubbskorna på fötterna så har det varit härliga prommisar. Men ack den glädje som består.........I dag så har det regnat hela dagen. Och vägen är bedrövlig. Bilarna har kört 30-40 förbi här, och en del har haft väldiga problem att hålla sig kvar på vägen. Lös snömodd och spårigt är det. Och än har de inte skrapat vägen. Men det finns ju de som tycker att vi gnäller i onödan........de med fyrhjulsdrift och antispinsystem..... Skulle varit intressant att höra vad t.ex en ambulans med en brådskande uttryckning skulle ha för åsikter......Jag har sandat i min backe men antar att jag skulle ha svårt att ta mig uppför den ändå när det är så här löst. 

Hoppas att det fryser på tills på torsdag när Tove fyller 18 år. 


 

Av Anki - 13 november 2016 12:56

Den här åkte omkring i luften ovanför oss i går     

Av Anki - 13 november 2016 12:31

Skulle ju vara parkeringsvakt på travet igen i går. Så det vara bara att bära in ved så att det fanns för kvällen också och elda lite på förmiddagen. Sen klä sig varmt och så åkte jag och hämtade Pontus i Västmarken. Halv ett skulle vi vara på plats i Bergsåker. Lite tidigt kan jag ju tycka då V75 började 16:20. Men vi stod i alla fall de timmar vi skulle och på slutet så var fingrarna stelfrusna och så blir man frusen om fötterna även om man har varma skor, eftersom man blir rätt så stillastående. På hemvägen så åt vi på Dunya och så var vi in på Ica eftersom jag hade en beställning på smörgåstårta. 

Jag hade planerat att jag skulle åka upp på auktionen på kapellet i Norrhassel men det sket sig....Dels för att jag kom hem kvart i sju och det började sex, och sen så var jag helt slut. Man blir jättetrött när man har varit ute och frusit och kommer in i värmen. Jag fick en spydig kommentar att "ja det är ju tröttsamt att ta betalt" Det är lätt att tycka om saker man inte vet............

Nu är det i alla fall söndag och en kall och solig sådan. Har tagit in ved och matat fåglarna och nu ska Lady och jag ta en promenad uppöver. Det får bli dubbskorna på i dag. Sen ska jag åka iväg med smörgåstårtan som är klar.


 


Önskar alla en underbar dag !   



Av Anki - 11 november 2016 17:10

Jajamensan nu har jag nått upp till 16000 besökare på min blogg. Kul   


 

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5 6
7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards