Alla inlägg under oktober 2016

Av Anki - 14 oktober 2016 21:39

Är lite besviken över pengar som inte kommer som utlovat......När man har gjort rätt för dem....

Av Anki - 14 oktober 2016 15:40

Var till Birsta en sväng idag och köpte solrosfrö på Coop. Så var jag på Willys och handlade mat och sen var jag in och gick en sväng i Cityhuset. Kapp Ahl, Twilfit, Lindex bl.a Och fick så ont i ryggen så att jag domnade i benen så jag tänkte att det är bäst att åka hem. Men innan jag gick till bilen så var jag in en sväng på Kicks. Och där köpte jag en grej som jag skulle betala. När jag står och ska plocka upp pengarna så ser jag några konstiga mynt i plånboken som jag tar upp och visar tjejerna i kassan. Vilken succe det blev, alla tyckte att de såg ut som leksakspengar. Och när jag sen skulle gå ut därifrån så åkte glasögonen ur fickan och ner på golvet. Hm.....hade så ont så jag kunde inte ta upp dem själv men fick hjälp......Så nu har jag tagit in ved och gjort upp en eld och funderar på att bara ta det lugnt en stund, som Smulan gör ungefär.

    


   

Av Anki - 13 oktober 2016 22:52

Jonas skulle komma själv men han väntade tills Emma slutade på jobbet så hon kunde följa med upp. Och så köpte de med sig pizza....gott och mysigt !! Kapade och fixade till Jonas jeans så att det såg fabriksgjort ut och han var helt nöjd.  Hade t.o.m rätt färg på sytråden. Men jag var lite orolig att jag skulle göra något fel.....Sen klippte jag honom och Emma myste i soffan under tiden under min pläd. Smulan gick ut innan de kom och sen kom hon inte in förrän efter 22 nån gång och jag höll på att bli hysterisk. Jag tror att hon smyger på rävungarna. Önskar att de kom hit lite oftare bara, är så mysigt med nån som myser, kollar på Tv och bara finns här några timmar. Visade Emma min klänning och hon tyckte den var fin.


  

Av Anki - 13 oktober 2016 17:28

Har varit ute och grejat i dag i solen och så tog jag Lady med mig på en långprommis. Och helt plötsligt så fick jag vidrigt ont i ryggen. Trodde först att jag fått ryggskott igen. Men så kom jag ju på att jag föll baklänges över sommardäcken i tisdags när jag backade några steg och glömde att de låg där. Så där har vi nog orsaken, konstigt bara att det tar två dygn innan smärtan kommer. Nu har jag kört infravärme/massage, smort in ryggen med voltaren och tagit en alvedon eftersom jag har lovat att klippa Jonas och lägga upp ett par jeans åt honom. Hoppas att jag fixar det eftersom de redan är på väg.......och ska bjuda på mat dessutom.

Av Anki - 12 oktober 2016 23:49

I kväll så var det månadens vinjunta hos Mona. Goda ostar och gott vin på menyn. Inge pengar på travet i kväll heller................................God natt   

Av Anki - 12 oktober 2016 17:14

Ja det fick bli en snabbis till veterinären idag. Eftersom jag är lite orolig för att Lady har kliat sig så mycket och det springer rävar överallt runt gården och ända invid huset så ville jag ha recept  på medel mot rävskabb. Så nu är det fixat. 

Var nyss ute i det andra huset och skulle rota fram fyra stolar som står därute. När jag hade burit ut en var jag halvt hysterisk då jag tyckte att jag hade spindelnät överallt. Fortsättning en annan dag med skyddskläder.......Blev tvungen att tvätta håret och byta kläder. Nu ska jag äta lite köttbullar och sen ska jag göra mig klar för kvällens vinjunta i Hassel.



 

Önskar er en trevlig kväll  




Av Anki - 12 oktober 2016 10:30

Skriver inte fortsättningen på ramsan   men i går kväll när jag gjorde kväll så var det -6 ute och nu när klockan hunnit bli 10:30 så är det fortfarande bara +1. Så nu börjar vi sakta men säkert att gå mot den kalla årstiden. Ska bli skönt att kunna köra in bilen i garaget också i fortsättningen. Men solen skiner för fullt och har börjat tina bort det frostiga. Där det är skuggigt kommer förmodligen det krispigt vita att stanna kvar. Har jätteont i armbågen efter mitt fall över däcken i går em men så är det när man är klumpig.........


Ha en riktigt bra lill-lördag därute, gör en travlapp och hoppas på tur       


Av Anki - 11 oktober 2016 17:23

Idag så har det varit en jättefin höstdag. Och på dagen är jag ju hyfsat pigg så idag började jag att städa och plocka i garaget. Städade ut en massa skräp och sen spolade jag ren sommardäcken och lade ut dem för att torka. Och sen fick jag en idé   Fälgarna till vinterdäcken var så rostiga och fula. Och jag hade hittat en burk med svartfärg för metall i skåpet. Så jag tog och målade fälgarna. Och när jag hade målat fälgarna på förarsidan så backade jag några steg........och hade så klart glömt bort att däcken låg där på gräset bakom mig. Så jag föll baklänges med ryggen rakt över däcken. Men det gick hyfsat ändå, fick mest ont i högra armbågen.

Nöjd ändå, nu kan jag ha bilen i garaget i vinter. Och så har jag plockat undan en massa grejer. Var en sväng ner till Västmarken och släppte ut Steeler och hälsade på fåren också. Nu väntar jag på att Pontus ska ringa för hämtning av honom och dataprylarna eftersom lanet är slut idag. Jag har gjort mat så han äter med mig innan jag skjutsar hem honom.

Kul med sällskap     

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14
15
16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29
30
31
<<< Oktober 2016 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards