Alla inlägg under oktober 2011

Av Anki - 18 oktober 2011 11:54

Japp, min vanliga otur då.X-et skulle åka från Alnö och hämta mig och skjutsa mig till sjukhuset i går morse. Jag skulle vara där kl 06:30. Eftersom jag har viss dålig erfarenhet av hans punktlighet så var jag inte speciellt orolig när klockan tickade på. Så när han ringde 05:45 och sa att han stod i Ljusdadalen med punktering, då blev det panik i luckan. Det blev att sätta fart ut och skrapa is och ta min egen bil, svinhalt var det dessutom. Sen fick jag parkera utanför sjukhusingången och lägga nycklarna på däcket....Spännande :-) 15 min försenad och med andan i halsen kom jag iaf fram. Naturligtvis fick jag skitont i gallan av pre-opdrycken som jag hade smällt i mig sex st sen sön. em. Strax före 10:00 åkte jag iaf in i opsalen. Var skiträdd för ryggmärgsbedövningen men det var värre med katetern i handen som de inte fick in utan fick sticka om...Själva op tog bara en dryg timme men sen fick jag ligga kvar på uppvaket i åtta timmar eftersom bedövningen vägrade släppa greppet. Och varje gång de kom o kollade och jag skulle försöka att röra på tårna så höll jag på och kräktes. INTE kul, jag fick medel mot det men det var på gränsen ändå.När jag kom upp på avd igen så hann jag inte hålla emot reflexen. Och det fortsatte hela natten, blää.

Av Anki - 17 oktober 2011 00:44

Har grejat och donat hela dagen för att tränga bort oron. Nu börjar det bli dags att sova men jag liksom förhalar det....Och sova får jag väl göra i morgon   Mest orolig för djuren tror jag. Eller?? Hoppas att inte min skjuts sover över bara. Men då får jag väl ta min egen bil in.....Ska upp vid fem och försöka pressa i mig de sista två förp med äcklig näringsdryck.

Av Anki - 6 oktober 2011 20:14

Ja tidigare i kväll så fick jag ett tfn-samtal från läkaren som hade remitterat mig till operation. Han bad om ursäkt och sa att han hade fått en avhyvling av läkaren som skulle operera mig. Trots att han ansåg det som en icke riskfri operation så skrev han in mig. Jag fick ju också veta i går vad som hade tagits bort vid det förra ingreppet och att det kommer att växa ut nya hela tiden. Så därför tycker jag att det här känns helt ok (eller lite nervöst så klart) Men jag har ingen lust att operera bort saker i livmodern var fjärde månad fortsättningsvis. Det kan bli ännu tätare mellan ingreppen om jag har otur.

Av Anki - 5 oktober 2011 23:20

I morrn em så kommer de hit och installerar min luftvärmepump. Känner mig som ett barn på julafton (tror jag)  Hoppas att det funkar nu då, men det ska det väl göra hoppas jag. Ska försöka få nån som hjälper mig att riva en vägg sen, för bästa resultat. Var in och skulle göra en mindre operation i dag, men när doktorn kom och pratade med mig innan op så talade hon om att det var hon som opererade mig i maj. Och att hon tyckte att det bästa var att ta bort alltihop, eftersom knölarna kommer  tillbaks på en gång iaf. Och det fanns det inte tid till nu ( jag hade inte heller planerat för att bli kvar på sjukhuset flera dagar) Så det var bara att klä på sig och åka hem igen.......Men det blir tokigt med tanke på årstiden. Snöskottning och vedbärning och jag får inte lyfta nånting alls på fyra veckor....Men får väl ta ett allvarligt snack med killarna och hoppas att de inser att jag menar allvar....

Av Anki - 4 oktober 2011 22:39

Städningen av garaget fortsätter. Mr X med bihang var hit en sväng och predikade att det ...och det...och det fick jag inte slänga, för det var värdefulla grejer. Men då kanske det är dags att hämta skiten då, eller??  Det är ju faktiskt tre år sen han själv sa att han struntade i allt och flyttade till sin stora kärlek......

I morrn så ska jag in på op. igen, så lite orolig är jag ju faktiskt

Av Anki - 3 oktober 2011 18:42

För snart tre år sen så började jag att städa ut .....ur garaget men gav upp. Sa till mr X att han skulle ta reda på det han skulla ha kvar men det har inte hänt ett dugg på den fronten. Men nu har jag bestämt att det ska tömmas. Undrar hur många dunkar av diverse storlek jag har hittat, en del med innehåll. En halv traktormotor......verktyg, skrot, nån slags kompressor från medeltiden.....m.m. Och får jag inte sorkfeber nu då får jag det aldrig.....Frågan återstår hur jag ska orka bära iväg allt som är riktigt till lagårn, men det är bara å bita ihop så går det nog. Jag får ta lite varje dag. Men efter operationen på onsdag så får jag väl inte lyfta igen på ett tag....Det kanske ordnar sig med slangarna o rören till luftvärmepumpen ändå. Hoppas,hoppas!! Sen var jag iväg med Smilla till vet. för den första av de två abortsprutorna. Hon vägde naturligtvis ½ kilo för mycket så det blev 1600 ist för 1200. Mitt vanliga flyt........Hej och hå...

Av Anki - 1 oktober 2011 16:13

Ja idag har det varit tokjobb hela dan. Klyvit klart den sista veden, rensat ur växthuset (allt utom chiliplantorna). Skitsommar när det gäller skörd av grönsaker. En aubergin !! Men det blev ju en att ta frö av iaf........ Gurkorna var det fel frö i påsen så jag fick inläggningsgurka ist för slanggurka och resultatet blev tre st....Broccolin rev jag ut för länge sen. Men besvikelsen är troligen glömd till våren och då är jag igång igen för det är ju nåt speciellt med att kunna odla sina egna grönsaker ändå   Sen har jag gjort pelargonerna redo för vintervilan och tvättat blomlådor och urnor. Men blommorna på altanen her jag inte hjärta att ta ner än eftersom de blommar jättefint fortfarande.

Tvättat en maskin och hängt ut som snart är torr.

Nu är jag ootrooligt sugen att åka till byn och köpa godis men ska försöka att stå emot frestelsen. Kanske kan göra en chokladmousse på mörk choklad ist....Känner mig helt nöjd med dagen, ska ta en långprommis sen som finish.   


Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1
2
3 4 5 6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Skapa flashcards