Alla inlägg under april 2011

Av Anki - 8 april 2011 01:51

Börjar bli lite lätt orolig nu, när tiken inte verkar vilja valpa. Men samtidigt så vet jag ju att vi parade två ggr, och om det inte tog förrän andra parningen så är det inte dags förrän i morgon(idag). Och hon börjar att bli flämtig och orolig...  

 Pontus ska sova hos pappa i morrn men pappa har inga sängkläder så att Pontus tänkte ta med sig hemifrån. Jag sa att då får nog pappsen ta och köpa lite sånt, men då tycker Pontus att jag är snål   ??????????

Av Anki - 5 april 2011 00:57

Var till stan och hejade på Drakarna förut ikväll. Det var ett himla drag i publiken och så vann de ju också. Så nu blir det semi på fredag, hoppas att jag kan åka in en sväng.

I går natt så ringde det flera ggr på min mobil, hemligt nr. Och för en stund sen så var det en skraltig bil som smög fram o tillbaks på vägen. Tycker att det är lite kymigt så jag har fällt ner persiennerna nu.....Annie get your gun......  

Av Anki - 4 april 2011 02:43

Längtar nästan tills jag ska opereras....Natten innan lär jag väl inte sova speciellt mycket.

Men tänk, när jag väl har hamnat under kniven.....så kommer jag nog att sova nästan ett dygn :-)) Min kropp kommer att få en chock. Bara VILA, VILA och sen hoppas jag att det blir bra såklart. Men har fått svar på cellproverna och det är inte cancer. Så då skiter jag fullständigt i vad de hittar på, för jag är nästan säker på att jag inte ska fler barn iaf. Tokskratt....tänker inte ens dra på mig nån karl med barn. Om de inte är över 20, fniss

Av Anki - 4 april 2011 00:46

Efter att jag möblerat klart i går kväll/natt så kollade jag ju på körslaget så klockan drog iväg innan jag nattade. Så när jag hade givit hundarna mat och rastat dem i morse, gick jag tillbaks till sänghalmen och bara somnade  .

Vaknade halv elva av telefonen :( Det var Pontus. Kan du hämta mig NU !! Jag är på Ica.....Varför är du inte kvar hos Nicklas? Jag sov inte där utan hos Erik S svarar han, och du undrar jag såklart varför han står på Ica. Jo för att Erik skulle till Matfors till en kompis så då dumpade de Pontus vid Ica. Tack fam Stiernström/Falk   Så det var ju bara att kasta sig in i duschen, klä på sig och åka till Matfors rakt av  De hade väl iaf kunnat skjutsa honom till Lucksta när de lurade honom att stanna i stan ist för att åka med Daniel o Nicklas hem på natten. Men det är kul att jävlas.........

Sen var vi till stan och Björneborgsgatan en sväng och killarna fick varsin nyckel till Bennys lägenhet. Den var rätt hyfsad faktiskt, han har ju tur som har kontakter. Tror t.o.m att Jonas tyckte att den var bra och det är positivt.

Kanske mamsen får sin första lediga dag på 2½ år snart   

Av Anki - 3 april 2011 00:52

Ja nu har jag burit fram valplådan och möblerat om för att få plats med den i sovrummet. Släpat en byrå tung som ett as bl. a. Innan Pontus åkte förut ikväll så hjälpte han mig ut till hus 2 med en bokhylla som jag inte har bestämt än om jag ska elda upp. Det är inte bara att ha valpar vill jag påstå....Men hon börjar bli orolig nu så att hon måste få veta i tid var hon ska husera.

Har snart plockat bort alla mina böcker från vardagsrummet och hittade flera st som jag inte har läst. Nice inför sommaren :-) Plus att jag hittade igen fotoalbumet från min lilla pigas bröllop. Suck vad vackra de var.....Hittade också igen albumet från när Jonas var nyfödd. Goproppen han var så vacker :) Nostalgi på hög nivå alltså. Massor med positiva känslor i alla fall. I morrn ska jag lägga ut lite bilder på fejjan.

Nu ska jag sätta mig med ett glas rött, kanske två....och titta på mitt inspelade Körslaget.

Tjingeling !!

Presentation

Fråga mig

48 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4 5
6
7
8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18
19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2011 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Senaste kommentarerna

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Min gästbok

Besökare


Ovido - Quiz & Flashcards